Contact

Vestiging

BVBA Kdv Pamperboefjes 
Langstraat 92
3806 VELM (Sint Truiden) 

Verantwoordelijke

Evelien Vonckx
0494/38.73.18
pamperboefjes@gmail.com

Bijkomende gegevens

Ondernemingsnummer: 0671.511.006

Studenten, vrijwilligers en professionelen

Enkel op afspraak.
Gelieve telefonisch contact op te nemen per mail om een afspraak vast te leggen.
pamperboefjes@gmail.com

 

Links

Tumi Therapeutics
http://www.tumitherapeutics.be/

We verkozen een samenwerking bij het team van Tumi Therapeutics omdat we veel belang hechten aan het emotioneel welzijn van ouder en kind. In dit team heeft iedereen zijn talent om jou ergens mee te kunnen helpen.

Infertiliteit? Mantelzorgen? Kinderen met een beperking of angsten? Problemen rond overgewicht of voeding?

Stressgerelateerde klachten stapelen zich op? Last van Hyperventilatie, vermoeidheid of pijn? Slaapproblemen? Is er sprake van faalangst of zou men willen groeien in assertiviteit?

Als papa zie je je vrouw op een ‘donkergrijze’ wolk zitten i.p.v. een roze wolk bij de geboorte van je kindje? Of mama ziet dit bij papa?

Zijn er onderwerpen waarover je met niemand kan praten of terecht kan, een gesprek met een neutraal persoon kan je helpen, om steun te krijgen waar nodig is.

Er is een team van psychologen, kinderpsychologe, voedingsdeskundigen, … die voor je klaarstaat als je een vraag of nood aan een gesprek hebt. Deze aanvragen kan je zelf doen via de website of spreek de begeleidster van je kindje aan en we bekijken of brengen jou op een discrete manier in contact met onze vertrouwenspersoon.

Fiory Massagetherapie
http://www.fiory.be/
Therapie is voor iedereen, het draagt bij aan een gevoel van diepe ontspanning, het vinden van innerlijke rust, en het tegengaan van lichamelijke pijnklachten.
De babymassage is in samenwerking met Natasha van Fiory Massage

Doula Elke
http://doula-elke.be/home.htm

Een doula is er speciaal voor jou en je partner. Zij biedt emotionele ondersteuning tijdens de bijzondere, spannende en vermoeiende uren rondom de geboorte van je kind. Ze kan ook fysieke steun geven, ze creëert een comfort-zone rondom jullie heen, door bij te staan waar nodig. Al betekent dat soms ook enkel op de achtergrond aanwezig te zijn. Ze komt wanneer jullie haar nodig hebben en blijft tot de baby is geboren. De doula-begeleiding is als aanvulling op de medische zorg. De nadruk ligt op het geruststellen, aanmoedigen, fysiek contact en comfort bieden aan de aanstaande ouders.

Wit gele Kruis
https://www.witgelekruis.be/

Heb je een specifieke zorg nodig, hulp bij dagelijkse activiteiten, begeleiding of ondersteuning? Het Wit-Gele Kruis is er voor jou. We kijken samen met jou, je mantelzorger, je artsen en andere zorgverleners hoe we je het beste kunnen helpen en problemen kunnen voorkomen. Vroedvrouw, gezinszorg, kraamhulp…

Kind en Gezin
http://www.kindengezin.be

Kind en Gezin is een agentschap van de Vlaamse overheid. Zij hebben de opdracht om actief bij te dragen tot het welzijn van jonge kinderen en hun gezin. Zij bieden dienstverlening aan bij kinderopvang, preventie, gezondheid en ondersteuning.